maak van je cadeau een feestje
0
Winkelwagen
€ 0,00

Welkom tekst

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Corina Penders, woonachtig in Utrecht. Sinds 1 februari 2012 ben ik de trotse eigenaresse van deze webshop: 'Vlinders in je buik'.
Een webwinkel vol met (hebbe)dingen die je kunt gebruiken bij het inpakken van cadeautjes!
 

Ik wil graag dingen verkopen waar ik en hopelijk ook anderen op slag ‘verliefd’ op zullen worden. Vandaar de naam ‘Vlinders in je buik’.

Per 1 augustus 2018 nam ik de beslissing om na 11 jaar afscheid te nemen van mijn baan in het onderwijs en me fulltime te gaan richten op mijn gezin en daarnaast ook mijn webshop. Ik heb een dochtertje van 4 jaar en een zoontje van 1 jaar oud. Zij vinden het allebei reuze interessant dat mama een webshop heeft en daarnaast is het ook nog eens heel gezellig en fijn dat ik mijn werk vanuit huis kan combineren met het opvoeden van mijn kinderen. Ik geniet er enorm van en het brengt ook nog eens het voordeel mee dat ik mijn levertijd heb kunnen aanpassen. Dit houdt in dat ik probeer alle bestellingen dezelfde dag en anders de volgende dag te verzenden.


Op die manier kun je zo snel mogelijk genieten van al het moois dat je bestelde en hoop ik dat je er net zo enthousiast van wordt als ik.


Corina Penders

Verzending

Brievenbuspakje € 3,95
Vanaf € 75,- gratis

Pakket €5,95
Vanaf € 75,- gratis
*Internationaal

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW