maak van je cadeau een feestje
0
Winkelwagen
€ 0,00
Cadeauzakjes Smiley Fluor Orange 17 x 25 cm Cadeauzakjes Smiley Fluor Orange 17 x 25 cm
Cadeauzakjes Smiley Fluor Orange 17 x 25 cm Cadeauzakjes Smiley Fluor Orange 17 x 25 cm
Cadeauzakjes Smiley Fluor Orange 17 x 25 cm

Op zoek naar een vrolijke en opvallende manier om je producten in te pakken? Kies dan voor dit cadeauzakje vol met fluor smileys! Dit unieke zakje is gedrukt op natuurlijk bietenpapier, afkomstig uit Nederland en met liefde geproduceerd.
Met de felgekleurde fluor smileys op de buitenkant van het zakje, zorg je ervoor dat je cadeau's direct de aandacht trekken. Het is de perfecte keuze voor een jeugdige en speelse uitstraling.

Papier gemaakt van suikerbietenpulp is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan verschillen in kleur en druk. Uiteraard staan wij achter deze kwaliteit zoals je van ons gewend bent, maar de vezels in dit papier kunnen lichtere en donkere puntjes laten zien. Wij zijn er dol op want dit versterkt nog meer de duurzaamheid van dit papier.

Dit product is gedrukt met een fluor kleur, fluor kleuren (ook wel neon kleuren genoemd) kun je niet goed op beeldscherm beoordelen en komen niet overeen met de werkelijkheid. In werkelijkheid is de kleur intenser en dus veel krachtiger. Artikelen waar fluor kleuren in voor komen kun je herkennen aan het icoon rechtsboven in de eerste afbeelding.

Formaat: 17 x 25 cm

Prijs per 10 stuks

Verwachte levertijd: 4 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per 10 stuks
Aantal: 
Bestellen

Verzending

Brievenbuspakje € 4,95
Vanaf € 125,- gratis

Pakket € 7,50
Vanaf € 125,- gratis
*Internationaal

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW